Doosletters

Doosletters

Doosletters zorgen ervoor dat jouw pand, winkel of gevel duidelijk zichtbaar is. Met bijvoorbeeld een logo of bedrijfsnaam zorg je met doosletters voor een professionele toevoeging aan jouw bedrijf. Op deze manier trek je de aandacht van voorbijgangers en komt jouw logo of bedrijfsnaam perfect tot zijn recht. Omdat wij alles in-house doen, bieden wij een snelle levertijd. Je hebt je doosletters van 3Dsignletters gegarandeerd snel in huis! De levertijd die wij hanteren is 2 tot 3 weken.

De doosletters van 3Dsignletters zijn in verschillende stijlen, diktes, vormen, materialen en lettertypes uitvoerbaar. Zo kunnen de diktes in de letters variëren van 3 cm tot 14 cm. Alle afmetingen en diktes geven weer een bepaalde uitstraling aan jouw gevel. Waar jij voor kiest heeft uiteindelijk dus voornamelijk te maken met smaken en wensen, wij zorgen voor de rest: kwaliteit, service en een snelle levering.

profiel-5-doosletters-home
profiel 6 boxletters doosletters
3D box - vormbak doosletters

Wat zijn doosletters?

Wat zijn doosletters, ofwel verlichte letters? Het antwoord daarop is eigenlijk vrij simpel: het is reclame aan en voor jouw eigen pand, door middel van letters, afbeeldingen of een combinatie van deze twee, die je op je gevel bevestigt. Doosletters zijn perfect voor naamsbekendheid, omdat iedereen die voorbij het pand komt deze letters zal zien. Je kunt ze daarnaast ook nog eens verlichten en helemaal naar jouw smaak ontwerpen.

Verlichte letters in verschillende stijlen

Zoals je op deze website kunt zien, werken wij met verschillende stijlen. Ieder logo en ieder bedrijf hanteert namelijk een andere stijl. Niet alleen qua dikte, maar ook qua kleur, vorm en materiaal. Wij passen de gevelletters daar uiteraard op aan. Wil je voor een heel opvallend design gaan, dan kan dat natuurlijk. Maar ook wanneer je van subtiel of sierlijk houdt ben je bij 3Dsignletters aan het juiste adres.

Verlichte letters kopen

Wij kunnen precies de stijl van jouw bedrijf doorvoeren en geven hierin ook advies. Zoek je een manier om nog opvallender te zijn en er echt uit te springen? Dan zijn verlichte doosletters iets voor jou. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor verlichte acrylaat letters. Acrylaat is een materiaal dat zowel voor buiten als voor binnen geschikt is. Het is hard kunststof dat zich uitstekend laat verwerken tot gevelletters of gevelreclame.

Doosletters kunnen daarnaast met of zonder ledverlichting besteld worden. Wil je verlichte letters kopen? Dan gaan wij snel voor je aan de slag. Wij hebben verschillende toepassingen voor verlichte letters op de gevel van jouw bedrijf. Je kunt een aantal keuzes maken, gebaseerd op jouw smaak en jouw wensen.

Je kunt kiezen voor direct verlichte letters of indirect verlichte letters. Het verschil tussen deze twee is iets anders dan de manier waarop de verlichting schijnt. Bij direct verlichte letters schijnt er licht aan de voorzijde. Bij indirect verlichte letters komt het licht niet via de voorzijde, maar via de achterzijde.

Aluminium doosletters

Doosletters zijn in feite buitenreclame, die je dus logischerwijs ook buiten ophangt. Je wil uiteraard niet dat het materiaal van jouw doosletters afhankelijk van tijd en weersomstandigheden is. Het materiaal moet altijd goed blijven. Daarom zijn onze doosletters voor buiten gemaakt van aluminium. Dit gaat jarenlang mee en is bestand tegen het weer in Nederland. Onze aluminium doosletters zijn verkrijgbaar in alle afmetingen die je maar kunt bedenken, dit is de kracht van zelf productie.

Doosletters montageklaar

Wanneer je kiest voor 3Dsignletters, zorgen wij uiteraard voor alles. Van tekening tot het montageklaar opleveren van de doosletters. Je kunt jouw doosletters namelijk compleet met verlichting en montageframe bestellen. Wij nemen jou al het werk uit handen. Als je zelf handig bent en goedkoper uit wilt zijn, kan je er ook voor kiezen om de montage aan de gevel zelf te verzorgen. Wij zorgen dan dat de verlichting is ingebouwd en de doosletters zijn voorgemonteerd op de frame. Wat betreft het ontwerp: hierin denken wij natuurlijk graag met je mee. Uiteraard zal 3Dsignletters jou adviseren mocht dit nodig zijn.

Waarom je voor 3Dsignletters kiest

Door onze jarenlange ervaring met doosletters en ons vele werk voor professionals hebben wij een sterk klantenbestand opgebouwd. Wij laten ons werk voor ons spreken. Van bijzondere logo’s, tot aparte kleuren: wij kunnen alle wensen van de klant perfect uit laten komen. Daarnaast adviseren en communiceren wij duidelijk en transparant. Zoals eerder aangegeven is ons bedrijf gevestigd in Nederland en doen wij alles zelf. Hierdoor zullen de levertijden niet oplopen en kunnen we jouw doosletters op korte termijn leveren!

Verschillende profielen doosletters

Je kunt kiezen uit verschillende profielen voor jouw doosletters. Voor welk profiel je wil gaan heeft onder andere te maken met de gewenste uitstraling van jouw gevel, maar ook met de locatie waar deze komt te hangen. Bepaalde profielen zijn namelijk weer-, en windbestendiger dan andere en ook de mogelijke verlichting verschilt per profiel. Hieronder leggen we je per profiel de voordelen uit.

Buiten profiel 3 Deluxe om kunnen alle profielen geleverd worden in schreef- en schrijfletter uitvoering. Schreefletters zijn letters waaraan zogenoemde ‘schreven’ zitten. Dit zijn kleine streepjes aan het uiteinde van de horizontale en verticale uiteinden van een letter. Schrijfletters zijn handgeschreven letters die aan elkaar geschreven kunnen worden zodat een woord uit één enkele lijn kan bestaan. Deze letters staan dus niet los van elkaar.

Profiel 01P

Doosletters met profiel 01P zijn gemaakt van aluminium. Ze worden gespoten in een 2 componenten lak en zijn verkrijgbaar in elke kleur. Indien gewenst worden de doosletters voorzien van een PVC-bodem voor extra stevigheid. Dit profiel is makkelijk te monteren.

Profiel 3

Doosletters met profiel 3 zijn net als profiel 01P gemaakt van aluminium. Ook deze doosletters zijn verkrijgbaar in iedere mogelijke RAL-kleur en in elke gewenste diepte. De bodem is voorzien van 5mm helder Frost Acrylaat, waardoor de doosletter aan de achterkant uitlicht. Dit vormt een mooie gloed om de letter heen en resulteert in een exclusieve uitstraling van de gevelreclame. Deze doosletters kunnen ook exclusief verlichting geleverd worden. Let op: vanwege de lichtreflectie dienen doosletters met profiel 3 op een achtergrond die mat en licht van kleur is te worden gemonteerd.

Profiel 3 deluxe

Zoals de naam het al zegt is dit de deluxe variant van doosletters in profiel 3. Wederom gemaakt van aluminium en in iedere mogelijke kleur. De bodem is voorzien van een 19 mm dikke translucente bodem die iets uitsteekt. Hierdoor lichten de letters aan de achterzijde uit, maar ook deels aan de zijkant. De doosletters kunnen hierdoor direct op de gevel gemonteerd worden, zonder dat het effect verloren gaat. Daarnaast is dit erg opvallend, dus perfecte reclame aan jouw gevel!

Profiel 4

De doosletter profiel 4 heeft een kaderlijstprofiel waartussen een acrylaat fond is bevestigd. De combinatie van het aluminium en acrylaat geeft een zeer exclusieve uitstraling. Deze doosletters zijn verkrijgbaar in elke gewenste RAL kleur en verschillende kleuren LED-verlichting. Doosletter profiel 4 is zeer geschikt voor letters en logo’s die een grote windbestendigheid nodig hebben.

Profiel 5

Doosletters met profiel 5 is verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur. De doosletters zijn voorzien van een acrylaat fond. Deze is bevestigd door middel van een kunststof CAB-profiel. Dit CAB-profiel is ook verkrijgbaar in een andere kleur lak indien gewenst. Doosletters profiel 5 lichten aan de voorzijde uit.

Profiel 5 deluxe

Profiel 5 deluxe is zoals de naam al zegt de luxere variant van profiel 5. Deze variant heeft een strak afgewerkte voorzijde door gebruik te maken van translucent acrylox. Dit wil zeggen dat deze doosletters het licht niet volledig doorlaten waardoor deze met lichtspreiding wordt gerealiseerd. Het is licht van gewicht maar vooral heel weerbestendig. Op de manier waarop dit materiaal gefreesd wordt, creëer je een driedimensionaal effect. Het aluminium wordt in elke gewenste kleur gespoten en de letter wordt uitgelicht middels hoogwaardige LED verlichting die in iedere kleur mogelijk is.